Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δημήτρης Βάρος: Οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα

«Η πατρίδα μας καλεί γιατί κινδυνεύει. Είναι ώρα να επιστρατευτούμε όλοι κι ο καθένας με τον τρόπο του να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι της συστηματικής εξαπάτησης του κόσμου».

Αυτή την απάντηση έδωσε ο γνωστός Χιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Βάρος, επί δεκαετίες διευθυντής πανελλαδικών εφημερίδων, στο ερώτημα  ραδιοφωνικού σταθμού του Αιγαίου «τι επιζητεί ένας ποιητής που επί 40 χρόνια πολεμά το σύστημα με έργα όπως η “Ανδρομέδα”, η “Θηρασία”, η “Φρύνη”, ο “Ηλεκτρικός Θησέας”, να συμμετέχει τώρα σε εκλογές;»

Αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος «ΔΡΑΧΜΉ» και υποψήφιος ευρωβουλευτής σήμερα ο Δημήτρης Βάρος, δήλωσε μεταξύ άλλων στον σταθμό:

«Στα χέρια ξένων και ύποπτων καπεταναίων, το καράβι μας που λέγεται «Ελλάδα» οδηγείται  κατευθείαν στα βράχια, εν μέσω επιδεινούμενης θύελλας.

Δεν είναι ώρα να τσακωνόμαστε για τι χρώμα θα βάψουμε το σκαρί ή το πως θα διαρρυθμίσουμε το εσωτερικό του. Χρέος μας άμεσο και επιτακτικό είναι να πάρουμε τώρα το πηδάλιο στα χέρια μας, πριν είναι αργά. Μετά θα τα βρούμε όλα, αρκεί να έχουμε καράβι… 

Στη «ΔΡΑΧΜΉ» είμαστε αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι που μας ενώνουν η αγάπη για την πατρίδα και η πεποίθηση πως στα εξοντωτικά μνημόνια που επιβάλλει το ευρώ, βέβαιο τέλος μπορούμε να βάλουμε μόνο με τη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε χαρακτήρα δημοψηφίσματος:

Όχι στο ευρώ που είναι εργαλείο εξόντωσης στα χέρια πολυεθνικών, του παγκόσμιου τοκογλυφικού κεφαλαίου και είκοσι οικογενειών που διαφεντεύουν την Ελλάδα.

Ναι στη ΔΡΑΧΜΉ για να ενθαρρύνουμε έτσι και τις δυνάμεις που επιζητούν εθνικό νόμισμα, εθνική κυριαρχία, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνικό κράτος, ώστε ενωμένοι από την επομένη να ξεκινήσουμε ένα νέο απελευθερωτικό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου